Ολυμπιακός: Θλάση ο Γκάρι Ροντρίγκες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2022 19:52 Ολυμπιακός: Θλάση ο Γκάρι Ροντρίγκες

Οι φόβοι για τον τραυματισμό του Γκάρι Ροντρίγκες στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ επιβεβαιώθηκαν. Ο Αφρικανός εξτρέμ των Πειραιωτών υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο.

Το καλό για τον Γκάρι Ροντρίγκες είναι ότι η θλάση δεν είναι βαριά, κάτι που σημαίνει πως το πιθανότερο είναι να προλάβει τα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού πριν από την διακοπή για το Μουντιάλ.

Ο άσος των Πειραιωτών θα χάσει σίγουρα το προσεχές παιχνίδι με τη Λαμία αλλά και το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Στόχος των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι να μπορέσει ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι να είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο φινάλε του πρώτου γύρου.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής που αρέσει στον Μίτσελ, ωστόσο είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς και χάνει αρκετά παιχνίδια.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση