Η υποδοχή του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2022 09:30 Η υποδοχή του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Στο Αγρίνιο έφτασε νωρίς το βράδυ της Τρίτης ο Παναθηναϊκός για το σημερινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και όπως αναμενόταν η αποστολή των πρωτοπόρων έγινε δεκτή από ενθουσιασμένους οπαδούς της που την περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο.

Όπως βλέπετε και στις εικόνες από το agrinionews.gr με καπνογόνα και συνθήματα οι οπαδοί υποδέχτηκαν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους ποδοσφαιριστές.

Δείτε βίντεο:

Στην αποστολή είναι οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Καμπετσής.

Σημειωτέον πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν ζήτησε και δεν πήρε εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, κάτι που σημαίνει ότι οι πράσινοι θα αγωνιστούν δίχως την οργανωμένη παρουσία των φιλάθλων τους στο ματς της Τετάρτης (09/11, 17:00).

Κάλεσε μάλιστα ο Παναθηναϊκός τους φιλάθλους του να μην μεταβούν στο Αγρίνιο. «Κατανοούμε απόλυτα τη «δίψα» του κόσμου μας να παραστεί στο πλευρό του Παναθηναϊκού σε ακόμα ένα παιχνίδι. Όμως υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες καλούμε τους φιλάθλους μας να μην έρθουν στο γήπεδο του Παναιτωλικού», ανέφερε.

Πηγή: agrinionews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση