Κολύμβηση: Στον τελικό των 50μ. ύπτιο στο Παγκόσμιο προκρίθηκε ο Απόστολος Χρήστου - Πέρασε και ο Γκολομέεβ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 11:39 Κολύμβηση: Στον τελικό των 50μ. ύπτιο στο Παγκόσμιο προκρίθηκε ο Απόστολος Χρήστου - Πέρασε και ο Γκολομέεβ

Σπουδαία πρόκριση στον τελικό του Απόστολου Χρήστου που επικράτησε του Αρμστρονγκ στον αγώνα μπαράζ των 50 μέτρων ύπτιο.

Ο Απόστολος Χρήστου νίκησε στον μπαράζ των 50μ ύπτιο τον Αμερικανό Χάντερ Άρμστρονγκ, και σήμερα (16/12) στις 11:12 θα πέσει στον τελικό του αγωνίσματος, στο 16ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης σε πισίνα 25μ που διεξάγεται στη Μελβούρνη.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στη πισίνα των 50μ, σημείωσε επίδοση 23.15 έναντι 23.30 του αντιπάλου του ενώ δεν αγωνίστηκε ο Καναδός Χαβιέ Ασεβέντο. Οι τρεις τους είχαν κολυμπήσει σε 23.18 στον ημιτελικό και είχαν βρεθεί στην 8η θέση. Ο Απόστολος αγωνίστηκε και στον τελικό στα 100μ ύπτιο όπου τερμάτισε στην 5η θέση.

Πρόκριση είχαμε όμως και για τον Κριστιάν Γκολομέεβ στα 50 μέτρα ελεύθερο. Αγωνίστηκε στην 9η προκριματική σειρά και ήταν τρίτος στη κούρσα με 21.21, για να προκριθεί στα ημιτελικά (11:41 ώρα Ελλάδος) με την 14η επίδοση συνολικά.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση