Μέσι, Εμπαπέ και Κριστιανο Ρονάλντο αποχαιρετούν τον «βασιλιά» Πελέ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 23:11 Μέσι, Εμπαπέ και Κριστιανο Ρονάλντο αποχαιρετούν τον «βασιλιά» Πελέ

Ο αποχαιρετισμός των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στον βασιλιά του ποδοσφαίρου

Με ένα λιτό μήνυμα αποχαιρέτησε ο Λιονέλ Μέσι τον Πελέ, που έφυγε από τη ζώη την Πέμπτη.

«Αναπαύσου εν ειρήνη, Πελέ», γράφει ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Παρί Σαν Ζερμένη και παγκόσμιος πρωταθλητής πλέον.

O σούπερ σταρ της Εθνικής Γαλλίας και της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ, απέτισε φόρο τιμής στον θρύλο του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, Πελέ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη  σε ηλικία 82 ετών, λέγοντας πως «η κληρονομιά του δεν θα ξεχαστεί ποτέ».

«Ο βασιλιάς του ποδοσφαίρου μας έφυγε, αλλά η κληρονομιά του δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Αναπαύσου εν ειρήνη, Βασιλιά», έγραψε στα αγγλικά στο Twitter ο Μπαπέ, ο οποίος συχνά συγκρίνεται με τον Πελέ λόγω των επιτευγμάτων του στους αγωνιστικούς χώρους από πολύ νεαρή ηλικία.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν ήταν μικρός ήθελε να μοιάσει στον Πελέ. Μεγαλώνοντας προσπάθησε να σπάσει πολλά από τα ρεκόρ του. 

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αποχαιρέτησε με μια ανάρτησή του στα social media τον Βασιλιά Πελέ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών αφήνοντας πίσω του τεράστια ποδοσφαιρική κληρονομιά.

Η ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο

"Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλη την Βραζιλία και ιδιαίτερα στην οικογένεια του Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο. Ένα απλό "αντίο" στον αιώνιο βασιλιά, Πελέ, δεν θα είναι ποτέ αρκετό για να εκφράσει τον πόνο που αγκαλιάζει σήμερα ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Μια έμπνευση για τόσα εκατομμύρια, μια αναφορά από το χθες, το σήμερα και για πάντα.

Η αγάπη που πάντα μου έδειχνε ήταν για μένα η ανταπόδοση για κάθε στιγμή που μοιραστήκαμε μαζί, ακόμα κι εξ αποστάσεως. Δεν θα ξεχαστεί ποτέ και η μνήμη του θα ζει για πάντα στον καθένα από εμάς τους λάτρεις του ποδοσφαίρου. Αναπαύσου εν ειρήνη, βασιλιά Πελέ".

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση