Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο όρος στο συμβόλαιο με την Αλ Νασρ που τον φέρνει στη Νιούκαστλ και το Champions League

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2023 21:14 Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο όρος στο συμβόλαιο με την Αλ Νασρ που τον φέρνει στη Νιούκαστλ και το Champions League

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπέγραψε συμβόλαιο για 2,5 χρόνια με την Αλ Νασρ, ωστόσο είναι εξαιρετικά πιθανό να επιστρέψει άμεσα στην Ευρώπη και να αγωνιστεί, μάλιστα, στο Champions League.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήγε στη Σαουδική Αραβία για 2,5 χρόνια, ωστόσο η παραμονή του στην Αλ Νασρ μπορεί να κρατήσει πολύ λιγότερο, για την ακρίβεια μερικούς μήνες μόνο.

Κι αυτό γιατί το μυαλό του Πορτογάλου σταρ είναι στο Champions League, σε βαθμό που έβαλε ένα ειδικό όρο στο συμβόλαιο του που του επιτρέπει να επιστρέψει στην αγαπημένη του διοργάνωση τη νέα σεζόν.

Όπως αναφέρει η Marca, ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να γυρίσει στην Ευρώπη και να αγωνιστεί ξανά στο Champions League ως δανεικός με τη Νιουκάστλ, την οποία επίσης έχουν αγοράσει Σαουδάραβες.

Για να γίνεια αυτό, η αγγλική ομάδα θα πρέπει να τερματίσει σε μία θέση στην Premier League που την οδηγεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Κάτι τέτοιο φαίνεται να είναι αρκετά πιθανό, καθώς αυτή τη στιγμή η Νιούκαστλ βρίσκεται στην τρίτη θέση της Premier League και στο +4 από την 5η της βαθμολογίας Τότεναμ.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση