Λιονέλ Μέσι: Επιστρέφει στο Παρίσι για να ενσωματωθεί στην Παρί Σεν Ζερμέν

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023 12:36 Λιονέλ Μέσι: Επιστρέφει στο Παρίσι για να ενσωματωθεί στην Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε το μεγαλύτερο στόχο του με την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022, αλλά η καριέρα του συνεχίζεται και πλέον αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν.

Μετά την ειδική άδεια που εξασφάλισε για να παραμείνει στην πατρίδα του, ο Μέσι με τη σύζυγό του Αντονέλα και τα τρία παιδιά του, Ματέο, Τιάγκο και Τσίρα, έφυγαν από το Ροζάριο με ιδιωτικό τζετ και προορισμό το Παρίσι.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα ξεκινήσει μέσα στην εβδομάδα προπονήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν, ώστε να ετοιμαστεί το συντομότερο δυνατό, για τη συνέχεια της σεζόν σε Γαλλία και Ευρώπη.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση