Αντετοκούνμπο: Mυθικό ρεκόρ καριέρας με 55 πόντους σε 37 λεπτά απέναντι στους Γουίζαρντς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 11:21 Αντετοκούνμπο: Mυθικό ρεκόρ καριέρας με 55 πόντους σε 37 λεπτά απέναντι στους Γουίζαρντς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φρόντισε να δείξει για ακόμα μία φορά γιατί θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σεληνιάστηκε στο παιχνίδι των Μπακς με τους Γουίζαρντς, γράφοντας ιστορία με 55 πόντους και κινήσεις που θύμισαν… Μάικλ Τζόρνταν.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ καθήλωσε τους πάντες με την εμφάνιση του. Σημείωσε 55 πόντους, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ καριέρας, έχοντας 20/30 δίποντα και 15/16 βολές.

Πρόσθεσε ακόμα 10 ριμπάουντ, ενώ έφτασε κοντά στο triple-double με 7 ασίστ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε και 2 κλεψίματα, 5 λάθη και 14 κερδισμένα φάουλ σε 36:34 λεπτά συμμετοχής.

Περίπου στα μέσα στης 4ης περιόδου, ο σούπερ σταρ των Μπακς πέτυχε ένα ανάποδο λέι απ και ξύπνησε μνήμες με μία από τις signature moves του Μάικλ Τζόρνταν.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση