Παναιτωλικός – Ιωνικός 1-0: Ο Κολοβός είχε τη λύση για την ομάδα του Αγρινίου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 22:03 Παναιτωλικός – Ιωνικός 1-0: Ο Κολοβός είχε τη λύση για την ομάδα του Αγρινίου

Ο Παναιτωλικός έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί δύο αγώνων, καθώς νίκησε δύσκολα τον Ιωνικό με 1-0 στο γήπεδο Αγρινίου στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Με τη νίκη αυτή, ο Παναιτωλικός ανέβηκε στην 7η θέση και πλησίασε στους 4 βαθμούς τον 6ο Άρη και τη ζώνη των play-off, αφήνοντας τον Ιωνικό στις τε΄λευταίες θέσεις με 15 βαθμούς.

Το γκολ του Δημήτρη Κολοβού έκανε τη… διαφορά για τους Αγρινιώτες σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, όπου κυριάρχησαν τα δυνατά μαρκαρίσματα και η ένταση. Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες, πρώτα ο Λοβέρα με απευθείας φάουλ στο 5’ κι εν συνεχεία ο Παναιτωλικός με τον Σενγκέλια στο 51’.

Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκρατερόλ έκανε μία τρομερή επέμβαση στο τετ-α-τετ με τον Μύγα, κρατώντας την πολύτιμη νίκη για τον Παναιτωλκό.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση