Νέα ανατροπή με το διαιτητή του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός! Δήλωσε κώλυμα και ο Κροάτης Γιόβιτς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Απριλίου 2023 22:26 Νέα ανατροπή με το διαιτητή του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός! Δήλωσε κώλυμα και ο Κροάτης Γιόβιτς ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεύτερη αλλαγή θα έχουμε στον ορισμό του διαιτητή που θα διευθύνει το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στην 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, αφού μετά τον Ισραηλινό, Όρελ Γκρίνφελντ, κώλυμα δήλωσε και ο Κροάτης, Φραν Γιόβιτς.

Μετά τον… χαμό που δημιουργήθηκε για τον ορισμό του Γιόβιτς, ο Κροάτης διαιτητής δήλωσε κώλυμα λόγω τραυματισμού και έτσι η ΕΠΟ είναι αναγκασμένη να αναζητήσει αντικαταστάτη, έχοντας τη δυνατότητα να σταματήσει και τις διαμαρτυρίες, τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και του Ολυμπιακού.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει πάντως, αφού η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή (9/4, 21:00, LIVE από το Newsit.gr) και έχουν “κλειδώσει” οι περισσότεροι διαιτητές στα ξένα πρωταθλήματα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση