Χρυσό μετάλλιο ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό της πάλης - 2ο ελληνικό μετάλλιο στο Ζάγκρεμπ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 09:30 Χρυσό μετάλλιο ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό της πάλης - 2ο ελληνικό μετάλλιο στο Ζάγκρεμπ

Κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 86 κιλά ελευθέρας πάλης.

Πρωταθλητής Ευρώπης αναδείχθηκε ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ, στα 86 κιλά ελευθέρας πάλης, κατακτώντας το δεύτερο μετάλλιο της ελληνικής ομάδας στη διοργάνωση που διεξάγεται στο Ζάγκρεμπ. 

Μετά το ασημένιο μετάλλιο που κέρδισε την Τρίτη ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης στην κατηγορία των 79 κιλών, ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ ανέβηκε σήμερα στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης.

Στον τελικό, ο 31χρονος νίκησε με 3-1 τον Μάιλς Ναζίμ Αμινέ από το Σαν Μαρίνο και έφτασε στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου χωρίς να χάσει ούτε έναν τεχνικό πόντο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης.

Ακόμη, σήμερα ο Αζαμάτ Χοσόνοβ αγωνίστηκε στον μικρό τελικό της κατηγορίας των 125 κιλών ελευθέρας πάλης και ηττήθηκε με 5-0 από τον Ούγγρο Ντάνιελ Λιγκέτι, για να πάρει τελικά την πέμπτη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση