Σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα ο Μπέικον! «Κόπηκε» από την αποστολή του Παναθηναϊκού

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 19:14 Σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα ο Μπέικον! «Κόπηκε» από την αποστολή του Παναθηναϊκού

Εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι στη Ρόδο με τον Κολοσσό (26/4, 15:45) έμεινε ο Αμερικανός, Ντουέιν Μπέικον, λόγω σοβαρού πειθαρχικού παραπτώματος!

Ο Ντουέιν Μπέικον υπέπεσε σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού κι έτσι “κόπηκε” από την αποστολή των “πρασίνων”.

Θυμίζουμε πως αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Χρήστος Σερέλης αποφασίζει να κρατήσει τον Αμερικανό σκόρερ εκτός δωδεκάδας, καθώς το ίδιο είχε κάνει και προ μερικών εβδομάδων στην αναμέτρηση της Euroleague με τον Ερυθρό Αστέρα.

Από εκεί και πέρα, ο Λι συμμετείχε σε μέρος του κανονικού προγράμματος της προπόνησης και θα ακολουθήσει την αποστολή για τη Ρόδο.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση