Γιουβέντους: Πρόταση εισαγγελέα για αφαίρεση 11 βαθμών από το πρωτάθλημα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 14:14 Γιουβέντους: Πρόταση εισαγγελέα για αφαίρεση 11 βαθμών από το πρωτάθλημα

Νέα προβλήματα για την Γιουβέντους. Για μια ακόμα φορά τη φετινή σεζόν, η “βέκια σινιόρα” κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών από τη Serie A.

Νέο “σοκ” στη Γιουβέντους, καθώς σήμερα (22.05) ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας πρότεινε την αφαίρεση 11 βαθμών από την ομάδα του Τορίνο, θεωρώντας ένοχη στη δίκη για παρατυπίες στις πληρωμές του συλλόγου προς ποδοσφαιριστές καθώς και αδικαιολόγητες σχέσεις με τους ατζέντηδες των παικτών κι άλλους συλλόγους.

Μάλιστα σήμερα η τιμή της μετοχής της «κυρίας» στο χρηματιστήριο του Μιλάνου έπεσε κατά 4.9%, περιμένοντας αργότερα την τελική απόφαση του δικαστηρίου.

Με τρία παιχνίδια να απομένουν αυτή τη σεζόν, η Γιουβέντους βρίσκεται στη δεύτερη στη Serie A με 69 βαθμούς, πίσω από την πρωταθλήτρια Νάπολι. Σε περίπτωση που επικυρωθεί η αφαίρεση βαθμών, η “βέκια σινιόρα” θα μείνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση