Καρίμ Μπενζεμά: Κλείνει «χρυσό» deal και ταξιδεύει στη Σαουδική Αραβία για την Αλ Ιτιχάντ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023 15:41 Καρίμ Μπενζεμά: Κλείνει «χρυσό» deal και ταξιδεύει στη Σαουδική Αραβία για την Αλ Ιτιχάντ

Το τέλος της συνεργασίας του με τη Ρεάλ Μαδρίτης οριστικοποιήθηκε και πλέον ο Καρίμ Μπενζεμά ετοιμάζεται να τα… τσεπώσει γερά, υπογράφοντας ένα απίστευτο συμβόλαιο με την Αλ Ιτιχάντ από την Σαουδική Αραβία.

Ο Καρίμ Μπενζεμά αφήνει τη Ρεάλ Μαδρίτης για να ενταχθεί στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, αποδεχόμενος μια απίστευτη πρόταση από την Αλ Ιτιχάντ. Ένα deal 200 εκ. ευρώ το χρόνο για διετές συμβόλαιο δεν μπαίνει εύκολα στην… άκρη, όση αγάπη κι αν έχει ο Γάλλος επιθετικός προς τους “μερένγκες”.

Ο σταθμός Al Ekhbariya ανέφερε ότι ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Αλ Ιτιχάντ βρίσκονταν στη Μαδρίτη για να κλείσουν μια «συμφωνία ρεκόρ» με τον Μπενζεμά.

Την ίδια στιγμή, ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αναφέρει ότι ο Καρίμ Μπενζεμά αναμένεται να ταξιδέψει στην Σαυδκή Αραβία μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην Αλ Ιτιχάντ!

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση