Δεκάχρονη έβαλε 143 γκολ σε μία ποδοσφαιρική σεζόν

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 16:47 Δεκάχρονη έβαλε 143 γκολ σε μία ποδοσφαιρική σεζόν

Θαυμάστρια του Μο Σαλάχ.

Τέτοια σεζόν θα τη ζήλευαν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές: μια 10χρονη πέτυχε τόσα γκολ, που άρχισαν να τη βγάζουν από το παιχνίδι, προκειμένου να έχουν ελπίδα οι αντίπαλες ομάδες.

Η Αμέλια σκόραρε συνολικά 143 γκολ με τη φανέλα της Gurnos FC, στο Merthyr Tydfil της Ουαλίας. Και αυτό το πέτυχε μόλις τη δεύτερη σεζόν της στο ποδόσφαιρο. 

Μάλιστα, όταν άρχισε να βάζει κατά μέσο όρο 10 γκολ σε κάθε αναμέτρηση, ο πατέρας και προπονητής της, Τζέιμι, άρχισε να κάνει αλλαγή την Αμέλια, προκειμένου να δίνει στους αντιπάλους μια ευκαιρία. Μετά από κάθε ματς, οι αντίπαλοι προπονητές πλησίαζαν τον πατέρα της και ρωτούσαν ποιο είναι αυτό το κορίτσι.

Η 10χρονη- που θαυμάζει τον Μο Σαλάχ της Λίβερπουλ- όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι έβγαινε από το παιχνίδι, παραδέχθηκε ότι απλά ήθελε να συνεχίσει να σκοράρει. 

Προπονείται καθημερινά μετά το σχολείο, ενώ θα ήθελε να παίξει στη Λίβερπουλ και την εθνική Ουαλίας. Η επιτυχία της είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειά και φυσικού ταλέντου, λέει ο πατέρας της. «Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω δει καμία σαν εκείνη στην ηλικία της», συμπληρώνει.

Με πληροφορίες από BBC

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση