Ολυμπιακός: Το βράδυ του Σαββάτου η φιέστα στο ΣΕΦ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 09:46 Ολυμπιακός: Το βράδυ του Σαββάτου η φιέστα στο ΣΕΦ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 14ο πρωτάθλημα της ιστορίας του με μία επιβλητική εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στον τέταρτο τελικό της Basket League.

Η απονομή του τροπαίου στον Ολυμπιακό δεν γινόταν να γίνει, φυσικά, στο ΟΑΚΑ, το οποίο θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο μετά τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Η ερυθρόλευκη αποστολή πανηγύρισε με τον κόσμο της στο ΣΕΦ μετά τα μεσάνυχτα την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ η “επίσημη” γιορτή θα γίνει το Σάββατο (17/6).

Η φιέστα του Ολυμπιακού θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου (17/6, 21:15) στο ΣΕΦ, όπου οι οπαδοί των ερυθρόλευκων θα πανηγυρίσουν με τους παίκτες και το επιτελείο το 14ο πρωτάθλημα της ιστορίας των Πειραιωτών.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση