Ο Ζοζέ Μουρίνιο τιμωρήθηκε με τέσσερις αγώνες από την UEFA για την συμπεριφορά του στον τελικό του Europa League

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 18:54 Ο Ζοζέ Μουρίνιο τιμωρήθηκε με τέσσερις αγώνες από την UEFA για την συμπεριφορά του στον τελικό του Europa League

Ο Ζοζέ Μουρίνιο γνώρισε τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών από την UEFA, σχετικά με τις ύβρεις που εξαπέλυσε στον διαιτητή του τελικού του Europa League Άντονι Τέιλορ.

Ο Μουρίνιο έφτασε κοντά στην κατάκτηση δεύτερου συνεχόμενου Ευρωπαϊκού τίτλου, ωστόσο η Ρόμα ηττήθηκε από την Σεβίλλη στον τελικό του Europa League, με τον έμπειρο προπονητή μάλιστα να έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία. 

Κάπως έτσι, ο Μουρίνιο εξύβρισε τον διαιτητή του αγώνα Άντονι Τέιλορ, με την UEFA να εξετάζει το εν λόγω περιστατικό και αφού συγκέντρωσε όλο το απαιτούμενο υλικό, πήρε την απόφαση να τιμωρήσει τον Πορτογάλο τεχνικό.

Κάπως έτσι ο Μουρίνιο θα απουσιάσει από τους πρώτους τέσσερεις Ευρωπαϊκούς αγώνες που θα δώσει η Ρόμα τη νέα σεζόν, με τους «τζιαλορόσι» να στερούνται από τον πάγκο τους τον έμπειρο τεχνικό, σε περίπτωση που παραμείνει στον σύλλογο.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση