Αταμάν: «Θα ενισχυθούμε με 2-3 σούπερ σταρς» – Ατάκα «φωτιά» για Μπαρτζώκα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 22:24 Αταμάν: «Θα ενισχυθούμε με 2-3 σούπερ σταρς» – Ατάκα «φωτιά» για Μπαρτζώκα

Αποκαλυπτικός τόσο για τους στόχους του Παναθηναϊκού όσο και για τους τελευταίους του μήνες στην Εφές ήταν ο Εργκίν Αταμάν.

Ο νέος προπονητής των «πρασίνων», μίλησε με αφορμή τη μετακόμισή του από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα, ενόψει της νέας πρόκλησης στην καριέρα του η οποία είναι η αναγέννηση του Παναθηναϊκού.

«Είμαστε σε επαφή με πολύ σημαντικά ονόματα της Ευρωλίγκας. Μιλάμε σίγουρα για 2-3 σούπερ σταρς» ανέφερε στο BeINsports συνεχίζοντας με… «βόμβες»:

«Είναι αλήθεια ότι ενδιαφερόμαστε για τον Ροντρίγκ Μπομπουά και τον Ελάιζα Μπράιαντ. Βέβαια μετά το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο τελευταίος με την Εφές, δεν θέλω να τον δελεάσω με χρήματα προκειμένου να έρθει στον Παναθηναϊκό!».

Σχετικά με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Ολυμπιακό ανέφερε:

«Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα έχουν… άγχος που ήρθα, αλλά έχουν τον απόλυτο σεβασμό μου. Επίσης και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα… ανησυχεί που ήρθα στον Παναθηναϊκό».

Συνέχισε λέγοντας πως «εύχομαι η Εφές και ο Παναθηναϊκός να παίξουν στον τελικό της Ευρωλίγκας του χρόνου».

Στη συνέχεια ερωτήθηκε για το φινάλε της σεζόν στην Τουρκία και την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών με 42 πόντους (108-66).

«Σκέφτηκα να παραιτηθώ μετά από αυτό το παιχνίδι. Αν ήταν 1.5 μήνα πριν θα το είχα κάνει. Ωστόσο το πίστεψα πως μπορούσαμε να το γυρίσουμε και τα καταφέραμε» είπε σχετικά.

Αναφορικά με το ποιο ήταν το σημείο που γύρισε τον «διακόπτη» των παικτών της Εφές μέσα στη σεζόν φτάνοντας τελικά μέχρι και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, σχολίασε:

«Νομίζω όταν μαθεύτηκε ότι υπέγραψα με τον Παναθηναϊκό μέσα στη σεζόν. Ίσως οι παίκτες μου σκέφτηκαν πως «ξεφορτωνόμαστε τον δάσκαλο και πλέον μπορούμε να παίξουμε πιο άνετα»! Υπήρχε φιλία ανάμεσα σε όλους στην ομάδα κάτι που προκύπτει μετά από πέντε χρόνια κοινής διαδρομής και ήταν αυτό που τελικά έπαιξε τον ρόλο του στην τελική ευθεία».

πηγή: apexsports.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση