Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ επιστρέφει στον Ολυμπιακό

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 17:20 Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ επιστρέφει στον Ολυμπιακό

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι έτοιμος να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Ανέβασαν την προσφορά τους οι Πειραιώτες και ο Σέρβος σέντερ είπε το “ναι”, για να επιστρέψει στο… λιμάνι!

Τη φανέλα του Ολυμπιακού “προβάρει” ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ και οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και εμφανίζονται να έδωσαν τα… χέρια.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ (αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 2015 έως και το 2020), αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών, το οποίο θα του αποφέρει κάτι λιγότερο από 3 εκατ. ευρώ.

Οι αρχικές απαιτήσεις του Μιλουτίνοφ είχαν σταθεί εμπόδιο στη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών (αφήνοντας… χώρο σε Μπολόνια και Μονακό, για να τον διεκδικήσουν), ωστόσο το κομμάτι αυτό λύθηκε αμοιβαία, με τον Ολυμπιακό να ανεβάζει την προσφορά του.

Με την ομάδα του Ολυμπιακού ο Μιλουτίνοφ “μέτρησε” 135 συμμετοχές στην Euroleague με 1.053 πόντους και 750 ριμπάουντ. Με τους Πειραιώτες κατέκτησε το ελληνικό πρωτάθλημα το 2016 και αναδείχθηκε πιο βελτιωμένος παίκτης της Basket League το 2017.

Να σημειωθεί πως ο Σέρβος σέντερ ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας πριν από λίγες εβδομάδες.

Με τον Γάλλο διεθνή σέντερ, Μουσταφά Φαλ και τον Νίκολα Μιλουτίνοβ, ο Ολυμπιακός θα έχει μία πανίσχυρη φροντ λάιν την επόμενη σεζόν.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση