Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υποβλήθηκε σε καθαρισμό στο γόνατο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 19:43 Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υποβλήθηκε σε καθαρισμό στο γόνατο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υποβλήθηκε σε καθαρισμό του καταπονημένου αριστερού του γόνατο, με τον Έλληνα αθλητή να κάνει αγώνα δρόμο για το προσεχές Μουντομπάσκετ.

Όπως είναι λογικό η συμμετοχή του σταρ των Μιλγουόκι Μπακς στην διοργάνωση της FIBA παραμένει αβέβαιη, με τον ίδιο να χρειάζεται ένα διάστημα ξεκούρασης, μετά την επέμβαση.

Όλα θα κριθούν το προσεχές διάστημα, αφού ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όπως αναφέρει ο Σαμς Σαράνια πριν από δυο εβδομάδες είχε κάνει την εν λόγω επέμβαση, με τον ίδιο ωστόσο να θέλει όσο τίποτα να δώσει το παρών με την «γαλανόλευκη».

Ωστόσο μέχρι ώρας τίποτα δεν είναι και δεν πρέπει να θεωρείτε δεδομένο.

Αξίζει να αναφερθεί πως το Παγκόσμιο Κύπελλο διεξάγεται από τις 25 Αυγούστου έως τις 10 Σεπτεμβρίου σε Φιλιππίνες, Ιαπωνία και Ινδονησία, με την Ελλάδα να έχει κληρωθεί στον Γ΄ όμιλο με αντιπάλους τις ΗΠΑ, Ιορδανία και Νέα Ζηλανδία.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση