Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα στην Ελλάδα για διακοπές

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023 12:10 Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα στην Ελλάδα για διακοπές

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Wimbledon και στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο US Open.

Λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας τους για το αμερικανικό Grand Slam, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα βρήκαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, περνώντας τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα.

Το ζευγάρι επέλεξε τη χώρα μας για να χαλαρώσει και να ζήσει τον έρωτα του στα γαλαζοπράσινα νερά των ελληνικών θαλασσών.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την Πάουλα Μπαντόσα βρίσκονται στην Ελλάδα και έχουν ξεκινήσει το tour τους στα νησιά.

Όπως ενημέρωσε η Ισπανίδα τενίστρια τους διαδικτυακούς φίλους της, το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται πάνω σε ένα πολυτελές σκάφος και χαλαρώνοντας αγκαλιασμένοι απολαμβάνουν την υπέροχη θέα.

Δείτε τη φωτογραφία της Μπαντόσα:

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση