Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Αργεντινό αμυντικό Νικολάς Φρέιρε

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Ιουλίου 2023 15:54 Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Αργεντινό αμυντικό Νικολάς Φρέιρε

Ο Ολυμπιακός βρήκε στην αγορά και έκλεισε τον αριστεροπόδαρο σέντερ μπακ που ζητούσε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο λόγος για τον 29χρονο Αργεντινό αμυντικό, Νικολάς Φρέιρε.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με τον Νικολάς Φρέιρε της Πούμας, ο οποίος αναμένεται στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει ως δανεικός για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2024.

Να σημειωθεί ότι ο Φρέιρε είχε βρεθεί στο στόχαστρο ομάδων από Τουρκία, Αργεντινή και Σαουδική Αραβία, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει τη μάχη.

Πέρα από την Πούμας, ο Φρέιρε έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες των Αρχεντίνος Τζούνιορς, Τόρκε, Τσβόλε, Παλμέιρας και Κίτο, ενώ από το 2019 και έπειτα αγωνιζόταν στο Μεξικό με την Πούμας, με την οποία δεσμευόταν με συμβόλαιο συνεργασίας ως το 2025.

Ο Ολυμπιακός κινείται και για την απόκτηση ενός δεύτερου σέντερ μπακ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ο οποίος θα είναι δεξιοπόδαρος, με τον Πορτογάλο, Ντομίνγκος Ντουάρτε, της Χετάφε να είναι το φαβορί.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση