Ολυμπιακός: Έφτασε στην Αθήνα ο Φρέιρε - «Το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου» δήλωσε ο Αργεντινός

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Ιουλίου 2023 22:20 Ολυμπιακός: Έφτασε στην Αθήνα ο Φρέιρε - «Το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου» δήλωσε ο Αργεντινός

Ο Αργεντινός στόπερ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα ανακοινωθεί

Στην Αθήνα προσγειώθηκε λίγο μετά τις 21:00 ο Νικολάς Φρέιρε.

Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός που ανήκει στην Πούμας θα παίξει δανεικός στον Ολυμπιακό ο οποίος θα έχει και το δικαίωμα να τον αγοράσει το επόμενο καλοκαίρι.

5935774
5935781
5935766

Ο 29χρονος έφτασε στην Ελλάδα για να περάσει από εξετάσεις, να υπογράψει και να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας που αναχωρεί για τη Μεγάλη Βρετανία προκειμένου την Τετάρτη και το Σάββατο θα παίξει φιλικά παιχνίδια με την Ρέιντζερς και τη Νόριτς.

«Είναι το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου. Ευγνωμονώ τον Ολυμπιακό που μου άνοιξε την πόρτα του και πάμε δυνατά για κάτι όμορφο. Θα δώσω τα πάντα. Θα δουν από εμένα απόλυτη αφοσίωση όπως πάντα» είπε κατά την άφιξη του ο έμπειρος αμυντικός ο οποίος ρωτήθηκε εάν μίλησε με τον Μίτσελ τον οποίον είχε προπονητή στο Μεξικό: «Δεν μίλησα γιατί όλα έγιναν γρήγορα.

Είχα περάσει μαζί του μια ωραία σεζόν στο Μεξικό. Με το που ολοκληρωθούν όλα θα μιλήσω μαζί του».

πηγή: protothema.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση