Ελλάδα - Αυστραλία 8-9: Αποκλεισμός για την εθνική πόλο των γυναικών από την τετράδα του παγκοσμίου πρωταθλήματος

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2023 13:12 Ελλάδα - Αυστραλία 8-9: Αποκλεισμός για την εθνική πόλο των γυναικών από την τετράδα του παγκοσμίου πρωταθλήματος

Η Εθνική πόλο των γυναικών έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στις κορυφαίες τέσσερις ομάδες του κόσμου. Η γαλανόλευκη ηττήθηκε από την Αυστραλία με 9-8 και έμεινε εκτός τετράδας του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Με Ουγγαρία ή Ισπανία στα ημιτελικά οι Αυστραλές.

Η Εθνική πόλο των γυναικών ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, καταφέρνοντας να προηγηθεί με διαφορά δύο τερμάτων (4-2) στην αρχή του αγώνα. Ωστόσο, η Αυστραλία έβγαλε αντίδραση και με σερί 3-0, προηγήθηκε με 4-5.

Η Ξενάκη ισοφάρισε 5-5, ωστόσο ακολούθησε νέο σερί 3-0 από την Αυστραλία, η οποία ξέφυγε με 5-8 και στη συνέχεια με 6-9.

Με δύο σερί γκολ από Πλευρίτου και Νίνου, η Εθνική πόλο των γυναικών μείωσε στο γκολ (8-9) στο φινάλε του τρίτου οκταλέπτου.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, οι άμυνες των δύο ομάδων ήταν πολύ σκληρές, σε τέτοιο βαθμό που δεν σημειώθηκε ούτε ένα γκολ. Η γαλανόλευκη είχε την ευκαιρία στην τελευταία φάση του αγώνα να στείλει το παιχνίδι στα πέναλτι, αλλά αστόχησε δύο φορές με τη Μαργαρίτα και την Ελευθερία Πλευρίτου.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 5-7, 8-9, 8-9.

Ελλαδα: Διαμαντοπούλου, Ε. Πλευρίτου 2, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 1, Μ. Πλευρίτου, Ξενάκη 3, Νίνου 1, Ελληνιάδη, Σιούτη, Β. Πλευρίτου 1, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου.

Αυστραλία: Παλμ, Κάσι, Άρμιτ, Χάλιγκαν 2, Πόντρε, Α. Άντριους, Σ. Άντριους 1, Ριτζ, Αραντσίνι 2, Γουίλιαμς 2, Κερνς 2, Φάσαλ, Λόνγκμαν.

Πηγή: nrewsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση