ΑΕΚ: Με Ντιναμό Ζάγκρεμπ ή Αστάνα στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2023 14:44 ΑΕΚ: Με Ντιναμό Ζάγκρεμπ ή Αστάνα στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League

Η ΑΕΚ έμαθε το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος της στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Η Ένωση θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Αστάνα.

Το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ θα γίνει στην OPAP Arena στις 8 ή 9 Αυγούστου και 15 είναι η ρεβάνς σε Κροατία ή Καζακστάν που θα κρίνει την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League.

Η ΑΕΚ δεν έχει σίγουρα εύκολη κλήρωση κόντρα στους πρωταθλητές Κροατίας ή Καζακστάν, ωστόσο εάν η Ντινάμο Ζάγκρεμπ πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης απέναντι στην Αστάνα και η ΑΕΚ αποκλείσει τους Κροάτες στη συνέχεια, τότε θα μπει ως ισχυρή στα πλέι οφ του Champions League., πράγμα που σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος για είσοδο στους ομίλους της διοργάνωσης.

Τα ζευγάρια του τρίτου προκριματικού του Champions League:

Ράκοβ (Πολωνία) – Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν) / Άρης Λεμεσού (Κύπρος) – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ (Λευκορωσία)
Ζρίνσκι (Βοσνία) -Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία) / Σέριφ Τίρασπορ (Μολδαβία) – Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ)
ΑΕΚ (Ελλάδα) / Ντίναμο Ζάγκρεμπ (Κροατία) – Αστάνα (Καζακστάν)
Μπρέινταμπλικ (Ισλανδία) – Κοπεγχάγη (Δανία)/Σπάρτα Πράγα (Τσεχία)
Κλάκσβκικ (Νησιά Φερόε) – Χάκεν (Σουηδία)/Ελσίνκι (Φινλανδία) – Μόλντε (Νορβηγία)

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση