Η απάντηση του Κιλιάν Εμπαπέ στο σχόλιο του Γιάννη Αντετοκούμπο για την Αλ Χιλάλ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 09:20 Η απάντηση του Κιλιάν Εμπαπέ στο σχόλιο του Γιάννη Αντετοκούμπο για την Αλ Χιλάλ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν άφησε να περάσει έτσι το σχόλιο του Γιάννη Αντετοκούμπο για την Αλ Χιλάλ, η οποία προσφέρει γη και ύδωρ στον Γάλλο ποδοσφαιριστή για να φορέσει τη φανέλα της και απάντησε στον Greek Freak.

 Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε σχολιάσει την απόφαση της Αλ Χιλάλ να δώσει το μυθικό ποσό των 300 εκατ. ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν για να αποκτήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς είχε σχολιάσει το όλο θέμα με τον δικό του χιουμοριστικό τρόπο.

Έτσι ο σταρ του ΝΒΑ πρότεινε τον εαυτό του στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέβασε χθες (24.7.2023) μια φωτογραφία του στις σελίδες  του στα social media και… διαμήνυσε στους Σαουδάραβες. «Αλ Χιλάλ, μπορείτε να πάρετε εμένα. Μοιάζω με τον Κιλιάν Εμπαπέ».

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής δεν άφησε ασχολίαστο το ποστ του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ βρήκε πολύ αστείο (με την καλή έννοια) το ποστ του Έλληνα μπασκετμπολίστα, το έκανε ριτουίτ και απάντησε με πολλά emojis με την γνωστή φάτσα που γελάει μέχρι δακρύων.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση