Ο γιος του Λεμπρόν Τζέιμς υπέστη ανακοπή καρδιάς στην προπόνηση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 17:53 Ο γιος του Λεμπρόν Τζέιμς υπέστη ανακοπή καρδιάς στην προπόνηση

Ο γιος του Λεμπρόν Τζέιμς “πάγωσε” το χώρο του μπάσκετ στις ΗΠΑ, καθώς υπέστη ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια της προπόνησής του στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας.

Ο Μπρόνι Τζέιμς ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του και θρύλου του NBA, έχοντας επιλεγεί από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας (USC) για να αγωνιστεί στο κολεγιακό πρωτάθλημα στις ΗΠΑ, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι θα βρεθεί σύντομα και στο ντραφτ του NBA.

Σε μία προπόνηση όμως, αντιμετώπισε σημαντικό πρόβλημα υγείας, με την κατάστασή του πλέον να είναι καλή. Όπως είπε στο TMZ εκπρόσωπος της οικογένειας του Λεμπρόν Τζέιμς “χθες ενώ έκανε προπόνηση ο Μπρόνι Τζέιμς υπέστη καρδιακή ανακοπή. Το ιατρικό προσωπικό κατάφερε να περιθάλψει τον Μπρόνι και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Τώρα είναι σε σταθερή κατάσταση και δεν βρίσκεται πλέον στη ΜΕΘ. Ζητάμε σεβασμό και ιδιωτικότητα για την οικογένεια Τζέιμς και θα ενημερώσουμε τα Μέσα ενημέρωσης όταν υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες”.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση