Συνάντηση Οικονόμου - Μαρινάκη για τα θέματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 20:05 Συνάντηση Οικονόμου - Μαρινάκη για τα θέματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου

Στη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα της της επαγγελματικής διαιτησίας αλλά και της μείωσης των ποσοστών συμβολαίων που υποχρεούται να καταβάλλει η Λίγκα

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Super League 1 Βαγγέλη Μαρινάκη είχε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Οικονόμου.

Μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν και η αναπληρώτρια πρόεδρος Κάτια Κοξένογλου και από πλευράς της λίγκας τέθηκαν τα ζητήματα της επαγγελματικής διαιτησίας, της εφαρμογής της ολιστικής μελέτης, αλλά και της μείωσης της φορολογίας στα συμβόλαια.

Η ανακοίνωση της ΓΓΑ

«Συνεχίζοντας τις επαφές του με Ομοσπονδίες και Φορείς του ελληνικού αθλητισμού, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, κ. Γιάννης Οικονόμου, συναντήθηκε σήμερα, στο Υπουργείο Αθλητισμού, με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Super League 1, κ. Ευάγγελο Μαρινάκη, και την Αναπληρώτρια Πρόεδρο, κ. Κάτια Κοξένογλου.

Το Προεδρείο της Super League 1 έθεσε τα θέματα της επαγγελματικής διαιτησίας, της ουσιαστικής εφαρμογής της Ολιστικής Μελέτης, της μείωσης των ποσοστών συμβολαίων που υποχρεούται να καταβάλλει η Λίγκα και των φορολογικών δεικτών.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού επεσήμανε ότι χρειάζεται να γίνουν πολλά βήματα στην κατεύθυνση αναβάθμισης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να λειτουργεί τόσο ως εγγυητής της πορείας αυτής όσο και ως καταλύτης θετικών εξελίξεων, ιδιαίτερα στα πεδία αντιπαράθεσης· πάντοτε εντός του πλαισίου που ορίζουν οι εθνικοί νόμοι και οι διεθνείς συμβάσεις, με γνώμονα τη διαφάνεια, τη νομιμότητα και το ευ αγωνίζεσθαι».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση