Η Νόρα Δράκου έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ - 11η στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 15:45 Η Νόρα Δράκου έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ - 11η στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης

Η Νόρα Δράκου ξεπέρασε για μία ακόμη φορά τον εαυτό της και έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 50 μέτρα ύπτιο, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης της Φουκουόκα.

Στα 31 της χρόνια, η Δράκου έκανε φοβερή κούρσα στα ημιτελικά του αθλήματός της, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει ένα “εισιτήριο” για τον μεγάλο τελικό και έμεινε στην 11η θέση του κόσμου.

Η αθλήτρια του Παναθηναϊκού έκανε πάντως την καλύτερη επίδοση της καριέρας της με 27.87, βελτιώνοντας το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ από το 27.96 που είχε σημειώσει στις 4 Μαρτίου 2022, στην Αλεξανδρούπολη.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση