Ελλάδα - Γερμανία: Η Εθνική Εφήβων δίνει μάχη για πρόκριση στα προημιτελικά του Eurobasket U18

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 10:02 Ελλάδα - Γερμανία: Η Εθνική Εφήβων δίνει μάχη για πρόκριση στα προημιτελικά του Eurobasket U18

Η Εθνική Εφήβων θέλει να ακολουθήσει το παράδειγμα της Εθνικής Νέων Ανδρών και να κατακτήσει ένα μετάλλιο στο Eurobasket U18.

Η ταλαντούχα Εθνική Εφήβων αντιμετωπίζει σήμερα (16:30, ΕΡΤ3) τη Γερμανία στα προημιτελικά του Eurobasket U18 και θέλει τη νίκη, προκειμένου να προκριθεί στα ημιτελικά και να έχει δύο ευκαιρίες για έναν μετάλλιο.

Οι Γερμανοί διαθέτουν μία ισχυρή ομάδα, η οποία, πάντως, είναι στα μέτρα του συνόλου του Βαγγέλη Ζιάγκου.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών:

  • Γαλλία – Σλοβενία
  • Τουρκία – Ισπανία
  • Ισραήλ – Σερβία
  • Γερμανία – Ελλάδα

Όσο για τις διασταυρώσεις στα ημιτελικά, ο νικητής του Γαλλία – Σλοβενία θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Τουρκία – Ισπανία, ενώ ο νικητής του Ισραήλ – Σερβία θα παίξει με τον νικητή του Γερμανία – Γαλλία.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση