Ολυμπιακός: Ερυθρόλευκος ο Ελ Κααμπί

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2023 15:34 Ολυμπιακός: Ερυθρόλευκος ο Ελ Κααμπί

Ακόμα μία μεταγραφική κίνηση είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος είναι θέμα χρόνου να ανακοινώσει την απόκτηση του Ελ Κααμπί.

Ο Ολυμπιακός βρήκε τον επιθετικό που έψαχνε στο πρόσωπο του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, με τον 30χρονο διεθνή Μαροκινό επιθετικό να έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με τους Πειραιώτες και να αναμένεται το επόμενο διάστημα στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρώσει και επίσημα τη μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους.

Την περίπτωση του Ελ Κααμπί κυνήγησαν τουρκικές και βελγικές ομάδες, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που κατάφερε να τον πείσει με το πλάνο του και την οικονομική πρόταση που του έκανε.

Στόχος του Ολυμπιακού πλέον είναι ο παίκτης να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα, η οποία πρέπει να υποβληθεί στην UEFA μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (αν και υπάρχει περιθώριο για δύο αλλαγές).

Ο Κααμπί αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Αλ Σαντ του Κατάρ, από την οποία όμως έμεινε ελεύθερος. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Κίνας και του Μαρόκου, ενώ πριν την Αλ Σαντ είχε αγωνιστεί για περίπου μια διετία στην τουρκική Χατάισπορ.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση