Ο Ελ Κααμπί έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Αυγούστου 2023 11:28 Ο Ελ Κααμπί έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού

Ο Ελ Κααμπί έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού λίγο μετά της 03:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (06/08), με την μεταγραφή του 30χρονου επιθετικού στους «ερυθρόλευκους» να αναμένεται να ολοκληρωθεί το προσεχές διάστημα.

Ο Ελ Κααμπί ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει το νέο σέντερ φορ του Ολυμπιακού, αντικαθιστώντας τον Σεντρίκ Μπακαμπού, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις μέσα στην ημέρα και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα από τους Πειραιώτες.

Μάλιστα στόχος του Ολυμπιακού είναι ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής να μπορέσει να βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας για τους προσεχές αγώνες απέναντι στην Γκενκ στα προκριματικά του Europa League.

Πρόσφατα ο Ελ Κααμπί έμεινε ελεύθερος από την Αλ Σαντ του Κατάρ, με τον ίδιο την τελευταία διετία να βρίσκεται στην τουρκική Χατάισπορ, με την οποία σημείωσε 26 γκολ σε 53 παιχνίδια.

 πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση