Χάιντουκ – ΠΑΟΚ 0-0: Πήρε αποτέλεσμα στην Κροατία και ελπίζει σε πρόκριση στην Τούμπα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 00:24 Χάιντουκ – ΠΑΟΚ 0-0: Πήρε αποτέλεσμα στην Κροατία και ελπίζει σε πρόκριση στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα στην έδρα της Χάιντουκ, με τους «ασπρόμαυρους» πλέον να τα δίνουν όλα για όλα στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να πάρουν την πρόκριση για τα play-off του Conference League.

Στο πρώτο μέρος η Χάιντουκ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, με τους παίκτες του Ρασβάν Λουτσέσκου να μοιάζουν αποσυντονισμένοι.

Ωστόσο αυτό για καλή του τύχη ο ΠΑΟΚ δεν το πλήρωσε, αφού οι ευκαιρίες που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Συγκεκριμένα στο 11ο λεπτό μετά από όμορφη κάθετη πάσα του Μάρκο Λιβάγια, ο Μπλάκαρ δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κοτάρσκι. Κάτι αντίστοιχο έγινε και στο 13΄ όταν ο Σίγκουρ έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ, με την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι των «ασπρόμαυρων».

Σταδιακά ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε το παιχνίδι, χωρίς ωστόσο οι παίκτες του Λουτσέσκου να μπορέσουν να απειλήσουν με αξιώσεις την αντίπαλη εστία. Οι επιθετικές προσπάθειες της ελληνικές ομάδας προήλθαν κυρίως από ατομικές ενέργειες πρωτίστως του Νάρεϊ και του Κωνσταντέλια.

Στο 33ο λεπτό ο Λιβάγια έπειτα από όμορφη συνεργασία των γηπεδούχων, πέρασε τον Κοτάρσκι έσκαψε τη μπάλα, ωστόσο εκείνη πέρασε πάνω από τα δοκάτια του Κοτάρσκι.

Κάπως έτσι το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα στο πρώτο 45λεπτό, με τις δυο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Στο δεύτερο μέρος η Χάιντουκ έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1-0, όταν στο 46΄ο Λιβάγια είχε δοκάρι, έπειτα από όμορφη προσπάθεια του.

Στο 55 ο ίδιος παίκτης δεν κατάφερε να σκοράρει, όταν η κεφαλιά του πέρασε άουτ από κοντινή απόσταση.

Ο Λουτσέσκου θέλησε να κάνει νωρίς αλλαγές, παίρνοντας στον αγωνιστικό χώρο τους Τάισον και Σαμάτα, με σκοπό να φρεσκάρει την ομάδα του η οποία παρουσίασε ορισμένα προβλήματα.

Σταδιακά όπως και στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ έφερε τον αγώνα στα μέτρα του, με την Χάιντουκ να απειλεί με κάποια μακρινά σουτ, τα οποία ωστόσο δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα στην εστία του Κοτάρσκι.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πρόβλημα στην τελική πάσα, με τους παίκτες του Λουτσέσκου να παίρνουν πράγματα κυρίως από τις ατομικές προσπάθειες του Ζίβκοβιτς και του Τάισον.

Κάπως έτσι το 0-0 έμεινε ως το τέλος, με τον ΠΑΟΚ να κρατά το γεγονός πως δεν δέχτηκε γκολ στα καλά διαστήματα της Χάιντουκ σε κάθε ημίχρονο και πλέον να τα δίνει όλα για όλα σε μια εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να πάρει την πρόκριση.

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι- Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Εκόνγκ, Μπάμπα- Φελίπε Σοάρες (72′ Σβαμπ), Τσιγγάρας (79′ Οζντόεφ)- Νάρεϊ (61 Τάισον), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (79′ Μουργκ)- Μπράντον Τόμας (61′ Σαμάτα)

Χάιντουκ (Ιβάν Λέκο): Λούτσιτς-Μουφί, Σάρλια, Φερό (79′ Ντιαλό), Μέλνιακ- Σιγκούρ, Κροβίνοβιτς- Σαχίτι (67′ Ντόλτσεκ), Μλάκαρ, Οτζίτζα (79′ Καλίκ) -Λιβάγια

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση