Παρί Σεν Ζερμέν και Κιλιάν Εμπαπέ συμφώνησαν να μη φύγει ως ελεύθερος

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023 10:14 Παρί Σεν Ζερμέν και Κιλιάν Εμπαπέ συμφώνησαν να μη φύγει ως ελεύθερος

Το σήριαλ με τον Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζεται, αλλά πλέον οι δύο πλευρές εμφανίζονται έτοιμες να βάλουν… νερό στο κρασί τους, ώστε να επανέλθει στην ομάδα.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, ο Κιλιάν Εμπαπέ και η Παρί Σεν Ζερμέν βρήκαν τη… χρυσή τομή, με τον Γάλλο επιθετικό να υπογράφει νέο μονοετές συμβόλαιο, στο οποίο θα περιλαμβάνεται και ρήτρα, που θα του επιτρέπει να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, μόνο αν αποζημιωθεί οικονομικά και η γαλλική ομάδα.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Εμπαπέ θα επανέλθει στην ενδεκάδα των Παριζιάνων, για μία τελευταία αγωνιστική περίοδο, αλλά θα της προσφέρει χρήματα όταν ολοκληρωθεί αυτή, πριν αποχωρήσει οριστικά.

πηγή: newsut.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση