Μάντσεστερ Σίτι – Σεβίλλη: Η όμορφη στιγμή του Χάαλαντ με τον μικρό Λέανδρο στον τελικό του Super Cup

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 22:18 Μάντσεστερ Σίτι – Σεβίλλη: Η όμορφη στιγμή του Χάαλαντ με τον μικρό Λέανδρο στον τελικό του Super Cup

Λίγο πριν την είσοδο της Μάντσεστερ Σίτι και της Σεβίλλης στον αγωνιστικό χώρο του “Καραϊσκάκης”, η κάμερα “συνέλαβε” ένα ιδιαίτερο στιγμιότυπο, μεταξύ του Έρλινγκ Χάαλαντ και του μικρού Λέανδρου.

Ο μικρός Λέανδρος είναι ένα παιδί που αντιμετωπίζει προβλήματα οράσεως και γνωστός φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, ο πιτσιρικάς πρωταγωνίστησε πριν λίγα χρόνια σε προωθητικό βίντεο της UEFA για την παγκόσμια καμπάνια «A Ball for All» (Μια Μπάλα για Όλους), ενώ είχε πατήσει και στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, σε ημίχρονο ενός ντέρμπι του “δικέφαλου του Βορρά” με τον Ολυμπιακό.

Το βράδυ της Τετάρτης (16.08) ο μικρός Λέανδρος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του “Καραϊσκάκης” και συνόδεψε τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση