Η Αλ Χιλάλ «ανακοίνωσε» τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με το νούμερο «34»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 12:28 Η Αλ Χιλάλ «ανακοίνωσε» τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με το νούμερο «34»

Η απάντηση του Έλληνα σταρ

Ο Νεϊμάρ ανακονώθηκε από την Αλ Χιλάλ, αλλά η ομάδα από την Σαουδική Αραβία τύπωσε και μια φανέλα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με το νούμερο «34» μετά από ανάρτησή του. 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε αστειευτεί στα social media, όταν η Αλ Χιλάλ κατέθεσε πρόταση ύψους 300 εκατ. ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν για τον Κιλιάν Εμπαπέ.

«Αλ Χιλάλ, μπορείς να πάρεις εμένα. Μοιάζω με τον Κιλιάν Μπαπέ» είχε αναφέρει στην ανάρτησή του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τότε. Το βράδυ της Τετάρτης, μετά την απόκτηση του Νεϊμάρ, η Αλ Χιλάλ, απάντησε στον «Greek Freak»: «Γιάννη, καλώς ήλθες στην οικογένειά μας. Η φανέλα σου είναι έτοιμη».

Ο Giannis, από τη μεριά του, απάντησε κι εκείνος με χιούμορ. Ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία του με τον Νεϊμάρ κι έγραψε: «Το καλύτερο δίδυμο στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας».

Ο σύλλογος από την Σαουδική Αραβία δημοσίευσε τη φανέλα του Έλληνα αστέρα του NBA με το νούμερο 34, καλωσορίζοντάς τον στην ομάδα με αρκετή δόση χιούμορ και δέχτηκε εκατοντάδες σχόλια από φαν του από όλο τον κόσμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση