ΑΕΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Πρόκριση και για τον Μιχάλη Κατσούρη, υπό δρακόντεια μέτρα το ματς στην OPAP Arena

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 13:27 ΑΕΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Πρόκριση και για τον Μιχάλη Κατσούρη, υπό δρακόντεια μέτρα το ματς στην OPAP Arena

Η ΑΕΚ θέλει να… τελειώσει τη δουλειά κόντρα στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Cosmotesport1), να προκριθεί στα playoffs του Champions League και να την αφιερώσει στον δολοφονημένο οπαδό της ομάδας, Μιχάλη Κατσούρη. Υπό δρακόντεια μέτρα το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Την πρώτη της ευρωπαϊκή βραδιά στην OPAP Arena ετοιμάζεται να ζήσει η ΑΕΚ, κάτι που θα ήθελε να γίνει υπό διαφορετικές συνθήκες. Η Ένωση υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην ρεβάνς του 2-1 της Κροατίας και ελπίζει να πάρει το αποτέλεσμα που θα την στείλει στα play offs του Champions League.

Όπως είναι φυσικό, το κλίμα είναι ιδιαιτέρως βαρύ, καθώς ο οργανισμός ΑΕΚ πενθεί, για τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη (σ.σ. το παιχνίδι αυτό πήρε αναβολή μετά από αυτό το τραγικό γεγονός). Η βραδιά αναμένεται να είναι ιδιαίτερα φορτισμένη, αφού -σύμφωνα και με την ενημέρωση της ΠΑΕ- η οικογένεια του αδικοχαμένου οπαδού θα βρεθεί στο γήπεδο. Προφανώς, αναμένεται να υπάρξουν και εκδηλώσεις των φίλων της ομάδας, για να τιμήσουν τη μνήμη του.

“Αστακός” η Νέα Φιλαδέλφεια για το ματς

Η αστυνομία έχει πάρει δρακόντεια μέτρα και παρουσία εισαγγελέα, προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά, μιας και ο βαθμός επικινδυνότητας του αγώνα είναι μεγάλος, με την UEFA να έχει στραμμένο το βλέμμα της στην OPAP Arena.

Σύμφωνα και με την ΕΡΤ, πάνω από 1.000 αστυνομικοί αναμένεται να βρίσκονται τόσο κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας για να επιτηρούν την όλη κατάσταση. Όπως τονίστηκε, αστυνομικοί θα βρίσκονται και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ντυμένοι με πολιτικά, με τις περιπολίες να ξεκινούν ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα (έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσεις στις 21:45 απόψε).

Από νωρίς το πρωί, τοποθετήθηκαν κιγκλιδώματα περιμετρικά του γηπέδου, εκεί όπου θα υπάρχουν έλεγχοι για τους οπαδούς.

Τέλος, ελικόπτερα και drone θα πετούν συνεχώς πάνω από την περιοχή και θα δίνουν εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων στο οποίο θα βρίσκονται υψηλόβαθμα στελέχη της Αστυνομίας. Επιπλέον, η αποστολή της Κροατικής ομάδας θα συνοδεύεται στα δρομολόγια από αστυνομικούς, τόσο από το αεροδρόμιο μέχρι το ξενοδοχείο και το γήπεδο.

Πανέτοιμη και με Γκατσίνοβιτς

Στα αγωνιστικά, η ΑΕΚ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς ο Γκατσίνοβιτς τέθηκε στη διάθεση του Αλμέιδα.

Στην αντίπερα όχθη, οι Κροάτες θα έρθουν να παίξουν τα ρέστα τους ώστε να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να συνεχίσουν στη διοργάνωση. Εκτός είναι λόγω ίωσης ο Μπατούρινα για την ομάδα του Μπίστσαν, ενώ ενοχλήσεις έχει ο Μίτσιτς, αλλά και ο Ιβάνουσετς.

Οι πιθανές ενδεκάδες

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς -Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Γιόνσον, Σιμάνσκι, Ελίασον, Πινέδα – Τσούμπερ, Γκαρσία

Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Ιγκόρ Μπίστσαν): Λιβάκοβιτς – Μοχαράμι, Ριστόφσκι, Σουτάλο, Λιούμπισιτς – Σούσιτς, Μίτσιτς, Μπούλατ – Σπίκιτς, Ιβάνουσετς, Πέτσκοβιτς

Διαιτητής: Έσπεν Έσκας (Νορβηγία)

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση