«Βόμβα» από Sky Sports! «Βλαχοδήμος και Γιουνάιτεντ έφτασαν σε προφορική συμφωνία»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 15:12 «Βόμβα» από Sky Sports! «Βλαχοδήμος και Γιουνάιτεντ έφτασαν σε προφορική συμφωνία»

Μετακομίζει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος εμφανίζεται να βρίσκεται λίγο πριν από την “μεγάλη” ομάδα της Premier League.

“Σκάει” μεγάλη μετεγγραφή για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο! Ο τερματοφύλακας της Εθνικής Ελλάδας φέρεται να βρίσκεται μια ανάσα από τη μετακίνηση του στην Premier League, καθώς -σύμφωνα με το «Sky Sports»- έχει συμφωνήσει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως αναφέρεται, Μάντσεστερ Γιουνάιτετ και Οδυσσέας Βλαχοδήμος συμφώνησαν για συμβόλαιο ως το 2028! Την ίδια στιγμή, η Μπενφίκα φέρεται να ζητάει 15 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον 29χρονο πορτιέρε, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει πρόταση της Γιουνάιτεντ.

Ο Βλαχοδήμος αγωνίζεται στην Μπενφίκα από το 2018 κι έχει σημειώσει 225 συμμετοχές, εκ των οποίων έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 94 παιχνίδια.

Να σημειωθεί ότι ο Έλληνας διεθνής απουσίαζε από την αποστολή της Μπενφίκα για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Εστρέλα Αμαδόρα (καυγάδισε με τον προπονητή του, Ρόγκερ Σμιτ).

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση