Παναθηναϊκός – Έργκιν Αταμάν: «Φτιάξαμε μια σπουδαία ομάδα – Πρώτος στόχος το Final Four της Euroleague»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 22:39 Παναθηναϊκός – Έργκιν Αταμάν: «Φτιάξαμε μια σπουδαία ομάδα – Πρώτος στόχος το Final Four της Euroleague»

Ο Έργκιν Αταμάν έφτασε το βράδυ της Παρασκευής (25.08) στην Ελλάδα, ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας του μπασκετικού Παναθηναϊκού και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την ομάδα που έχει την ευκαιρία να “χτίσει” στο “τριφύλλι”, λόγω του ρόστερ που υπάρχει.

Ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε στο ρόστερ που έχει δημιουργήσει στο “τριφύλλι”, σε συνεργασία με τους ανθρώπους της ομάδας, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα προσθήκη και έθεσε ως βασικό στόχο την επιστροφή των “πρασίνων” στο Final-4 της Euroleague. “ Δεν ήλθα για να κάνω πλάκα! Είμαι εδώ για να κερδίσουμε όλοι μαζί. Ελπίζω να το απολαύσουμε όλοι” ανέφερε μεταξύ άλλων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αταμάν δήλωσε:

“Θα είναι θαυμάσια! Είναι μια νέα πρόκληση. Μια νέα πρόκληση μετά από πολλά χρόνια για τον Παναθηναϊκό. Νομίζω ότι φτιάξαμε μια σπουδαία ομάδα. Όλοι μαζί θα παλέψουμε για τους μεγάλους στόχους. Ο πρώτος για τον Παναθηναϊκό και για εμένα είναι το Final Four. Να φτάσουμε στο Final Four της Euroleague και έπειτα όλα είναι ανοιχτά” για να προσθέσει:

“Υπάρχουν πολλές ομάδες με τον ίδιο στόχο, 10-11 ομάδες με τρομερά ρόστερ όμως φτιάξαμε κι εμείς το ρόστερ μας για να παλέψουμε απέναντι σε όλους. Δεν φοβόμαστε κανέναν στην Euroleague.

Αναφορικά με το ελληνικό πρωτάθλημα, θέλουμε να κερδίσουμε τον τίτλο. Αυτός είναι ο λόγος που ήρθα στην Αθήνα. Να αλλάξω την κατάσταση των τελευταίων δυο χρόνων, όταν ο Παναθηναϊκός έχανε τα πρωταθλήματα. Σίγουρα, με μεγάλο σεβασμό στον Ολυμπιακό, έχει πολύ καλή ομάδα αλλά φέτος εμείς θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα”.

Για τις πολλές μεταγραφές που έκανε ο Παναθηναϊκός και την έλλειψη ομοιογένειας, ιδίως έναντι του Ολυμπιακού, σημείωσε πως “δεν είναι μεγάλο πρόβλημα το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες. Επιλέξαμε καλούς παίκτες και η χημεία της ομάδας είναι καλή. Δεν πήραμε παίκτες μόνο για το όνομά τους. Επιλέξαμε παίκτες σε θέσεις ώστε να υπάρχει χημεία.

Είναι σημαντική η προετοιμασία. Σίγουρα στην αρχή θα έχουμε πρόβλημα αφού απουσιάζουν οι διεθνείς με τις Εθνικές ομάδες. Λείπουν πολλοί σημαντικοί παίκτες όμως μετά το MundoBasket 2023 θα έχουμε 2-3 εβδομάδες για το ξεκίνημα της EuroLeague. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι”.

Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα γίνουν άλλες μετεγγραφές, είπε: “Με τον πρόεδρο, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όλα είναι πιθανά. Σίγουρα θα δούμε το ρόστερ και το πώς θα εξελιχθεί η προετοιμασία. Αν υπάρξει ανάγκη, θα μιλήσω με τον Δημήτρη (σ.σ. Γιαννακόπουλο) αλλά τώρα είμαστε καλά, η ομάδα είναι τέλεια. Θα δούμε. Θέλω να δω τα φιλικά προετοιμασίας και τις προπονήσεις. Αν χρειαστεί παίκτης πριν αρχίσει η Euroleague, θα βγούμε στην αγορά. Δεν είναι ώρα να σκεφτόμαστε μετεγγραφές“.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση