ΑΕΚ – Πανσερραϊκός 1-1: Κατέβασε ρολά ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Αυγούστου 2023 00:01 ΑΕΚ – Πανσερραϊκός 1-1: Κατέβασε ρολά ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού

Βαθμολογική απώλεια στην πρεμιέρα της στη Super League για την ΑΕΚ στην OPAP Arena με τον Χόβαν να τα πιάνει όλα.

Τρομερό ματς στην OPAP Arena, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο του δευτερόλεπτο! Ο Πανσερραϊκός ήταν… φαρμάκι στην έδρα της ΑΕΚ, προηγήθηκε με γκολ από τα «αποδυτήρια» και είχε σε συγκλονιστική βραδιά τον τερματοφύλακα Χόβαν.

Η Ένωση παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές, ενόψει Αντβέρπ, γλίτωσε την ήττα με το γκολ του Γκατσίνοβιτς (1-1), αλλά όχι και την γκέλα στην πρεμιέρα της στη φετινή Super League. Ο πορτιέρε των γηπεδούχων “έβγαλε” το πέναλτι του Φαν Βέερτ και ό,τι άλλο πήγαινε στην εστία του. Ακυρώθηκε άλλο πέναλτι στην Ένωση με on field review.

Μπορεί στην δική του πρεμιέρα στη φετινή Super League να μην μπόρεσε να “πληγώνει” τον Ολυμπιακό στο “Καραϊσκάκης”, αλλά ο Πανσερε στο πρώτο ματς της ΑΕΚ στο φετινό πρραϊκός τα κατάφερωτάθλημα.

Η Ένωση παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές, ενόψει του “τελικού” με την Αντβέρπ, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έπαιξε με το… μαχαίρι στα δόντια στην OPAP Arena και έφυγε τελικά με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Η ομάδα των Σερρών πήρε έτσι τον πρώτο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα, όπως και η ΑΕΚ, που ξεκίνησε με “γκέλα” την προσπάθειά της να υπερασπιστεί τον τίτλο που κέρδισε την περασμένη σεζόν.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση