Τσιτσιπάς - Ράονιτς 3-0: Σαρωτική πρεμιέρα για τον Έλληνα τενίστα στο US Open

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 09:32 Τσιτσιπάς - Ράονιτς 3-0: Σαρωτική πρεμιέρα για τον Έλληνα τενίστα στο US Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εντυπωσιακός στην πρεμιέρα του στο US Open και ξεπέρασε με συνοπτικές διαδικασίες (3-0 σετ) το εμπόδιο του Μίλος Ράονιτς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Μίλος Ράονιτς (6-2, 6-3, 6-4) και προκρίθηκε δια περιπάτου στον δεύτερο γύρο του US Open.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας παρουσίασε μία εξαιρετική εικόνα, έχοντας απαντήσεις στα εξαιρετικά σερβίς του Καναδού, ο οποίος απείλησε τον 25χρονο πρωταθλητή μόνο στο τρίτο σεττ.

Στον δεύτερο γύρο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ντόμινικ Στέφαν Στρίκερ ο οποίος επικράτησε 3-1 σετ του Ποπίριν. Ο 21χρονος Ελβετός βρίσκεται στο Νο 128 της Παγκόσμιας κατάταξης.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν σαρωτικός στα δύο πρώτα σετ, τα οποία κατέκτησε με 6-2 και 6-3.

Στο τρίτο σετ είχαμε μεγάλη μάχη. Ο Ράονιτς ήταν εκείνος που έκανε break στο έκτο game για να προηγηθεί με 4-2, όμως ο Τσιτσιπάς απάντησε αμέσως, “κόβοντας” του τον αέρα.

Με την ψυχολογία στα ύψη ο Έλληνας τενίστας κατάφερε να κλείσει το παιχνίδι κατακτώντας τα επόμενα τρία γκέιμ για να πάρει έτσι την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση