Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Απρόοπτο με Αϊτόρ - Η αποστολή του Γιοβάνοβιτς

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 20:23 Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Απρόοπτο με Αϊτόρ - Η αποστολή του Γιοβάνοβιτς

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εντός έδρας αθληναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ, για την 5η αγωνιστική της Super League.

Απρόοπτο στον Παναθηναϊκό με Αϊτόρ, μια ημέρα πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Ο Ισπανός εξτρέμ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δάχτυλο του ποδιού του και έμεινε εκτός αποστολής για το “μεγάλο” ματς με την Ένωση.

Το δελτίο Τύπου της «πράσινης» ΠΑΕ αναφέρει: Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι τακτικής, εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Βαγιαννίδης. Θεραπεία έκανε ο Αϊτόρ λόγω ενοχλήσεων στο δάχτυλο του ποδιού.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή.

Πρόκειται για τους Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλο, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδη, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ-Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρα, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα και Αράο.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση