Παναιτωλικός – ΟΦΗ 1-1: Χαμένοι βαθμοί σε εντυπωσιακό ματς στο Αγρίνιο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 18:53 Παναιτωλικός – ΟΦΗ 1-1: Χαμένοι βαθμοί σε εντυπωσιακό ματς στο Αγρίνιο

Παναιτωλικός και ΟΦΗ εντυπωσίασαν με την εικόνα τους, έχασαν πολλές ευκαιρίες να σκοράρουν και έμειναν στο 1-1 στο ματς που άνοιξε την “αυλαία” της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Παναιτωλικός δεν μπόρεσε έτσι να πάρει την πρώτη του φετινή νίκη στη Super League, παραμένοντας στις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα (3 βαθμοί) την ώρα που ο ΟΦΗ πήρε την τρίτη του σερί ισοπαλία, φτάνοντας τους 9 βαθμούς μετά από έξι αγωνιστικές.

Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 10′ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΟΦΗ. Μετά την εκτέλεση κόρνερ του Χουάνπι, ο Ζοάο Πέδρο απέφυγε τα μαρκαρίσματα και βρήκε με κεφαλιά-πάσα τον Μαλή, ο οποίος έστειλε την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία του Μπάουμαν, για το 1-0.

Ο ΟΦΗ πέρασε στην… αντεπίθεση, πήρε τον έλεγχο του αγώνα και με την συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα έφτασε στο 1-1. Οι Κρητικοί έφυγαν στην αντεπίθεση, ο Μπάκιτς βρήκε τον Γκαγέγκος που έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στα σώματα, κατέληξε στον Φελίπε, ο οποίος με όμορφο πλασέ από διαγώνια θέση, νίκησε τον Καπίνο και ισοφάρισε.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να κάνουν επιθέσεις και στο 24′ ο διαιτητής Ανδριανός τους έδωσε πέναλτι, για ανατροπή του Φελίπε από τον Καπίνο. Η φάση όμως ελέγχθηκε και το πέναλτι ακυρώθηκε, καθώς ο Μπάκιτς υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο ΟΦΗ “άγγιξε” το γκολ, έχοντας δοκάρι σε σουτ του Μπάκιτς. Ο Παναιτωλικός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του στη συνέχεια και έχασε σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρει, με κορυφαία αυτή του 79′. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ των Κρητικών, οι Αγρινιωτές έφυγαν ταχύτατα στην αντεπίθεση, ο Ντουάρτε βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά από τα όρια της μικρής περιοχής δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπάουμαν.

Οι τελευταίες μεγάλες φάσεις του αγώνα ανήκαν στον ΟΦΗ. Στο 87′ ο Λαμπρόπουλος πήρε την κεφαλιά από καλή θέση στην περιοχή, αλλά ο Καπίνο απομάκρυνε, σώζοντας την ομάδα του. Στο 90+1′ και μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μοσκέρα έπιασε ανενόχλητος την γυριστή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αλλά η μπάλα πέρασε για λίγο άουτ

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση