ΠΑΟΚ - Βόλος 3-0: «Τριάρα» στην Τούμπα και τώρα... Λεωφόρος

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 22:51 ΠΑΟΚ - Βόλος 3-0: «Τριάρα» στην Τούμπα και τώρα... Λεωφόρος

Ο ΠΑΟΚ έκανε… περίπατο στην Τούμπα κόντρα στο Βόλο και πήρε επιβλητική νίκη με σκορ 3-0, στο παιχνίδι για την 6η αγωνιστική της Super League 1.

Με τους Ζίβκοβιτς και Τάισον να είναι εξαιρετικοί στα “φτερά” της επίθεσης, ο ΠΑΟΚ δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα του Βόλου και είχε δύο δοκάρια και ευκαιρίες για περισσότερα γκολ στην Τούμπα.

Κουλιεράκης, Μουργκ και Σαμάτα βρήκαν τελικά το δρόμο προς τα δίχτυα από ασίστ των κορυφαίων της αναμέτρησης (δύο ο Τάισον, μία ο Ζίβκοβιτς) και η ομάδα του Λουτσέσκου πανηγύρισε μία άνετη νίκη, λίγα 24ωρα πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (01/10). Ο Βόλος από την πλευρά του, γνώρισε μία ακόμη ήττα και παρέμεινε με μόλις δύο βαθμούς μετά από έξι αγώνες.

Το παιχνίδι

Ο Βόλος μπήκε αρκετά επιθετικά στο παιχνίδι και ο ρυθμός ήταν εξαιρετικός στο ξεκίνημα, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν άργησε να πάρει την κατοχή της μπάλας και να ελέγξει την αναμέτρηση μετά το πρώτο 15λεπτο του αγώνα.

Στο 24′ δημιούργησε έτσι και την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς, με τον Σβαμπ να σημαδεύει το κάθετο δοκάρι του Βόλου με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ζίβκοβιτς και τον Τσιγγάρα να αστοχεί στη συνέχεια από πλεονεκτική θέση και με τον Παπαδόπουλο εξουδετερωμένο στην εστία των φιλοξενούμενων.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν όμως να “πιέζουν” και είχαν δεύτερο δοκάρι στο 28′ από νέα ωραία ενέργεια του Ζίβκοβιτς και σουτ του Σάστρε. Το γκολ ήρθε τελικά στο 39′ για τον ΠΑΟΚ, με ωραία εκτέλεση φάουλ του Τάισον και καρφωτή κεφαλιά του Κουλιεράκη, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-0 στο ματς.

Η ομάδα του Λουτσέσκου κατάφερε όμως να βρει και δεύτερο γκολ πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με τον Τάισον να φεύγει στην αντεπίθεση στο 45+1′ και να κάνει το γύρισμα προς την περιοχή, όπου ο Μουργκ με προβολή πέτυχε το 2-0.

Ο ΠΑΟΚ πήγε έτσι με “καθαρό” προβάδισμα στα αποδυτήρια και φρόντισε να “τελειώσει” το ματς, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 55′ από σέντρα του Μπάμπα από αριστερά, η μπάλα έφθασε στον Σαμάτα μέσα στην περιοχή κι αυτός πέρασε και τον Παπαδόπουλου και πλάσαρε σε κενή εστία για το 3-0 στην Τούμπα.

Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Τανζανού επιθετικού με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και “κλείδωσε” τη νίκη κόντρα στο Βόλο, αφού στη συνέχεια η ομάδα του Λουτσέσκου έριξε ρυθμούς, ελέγχοντας την αναμέτρηση. Ζίβκοβιτς και Κωνσταντέλιας είχαν δύο καλές στιγμές για ένα ακόμη τέρμα στη συνέχεια, αλλά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τέλους.

Ο ΠΑΟΚ πήρε έτσι τη νίκη με 3-0 και έμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με -3 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ενώ ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που είναι πίσω του με παιχνίδι λιγότερο. Ο Βόλος από την πλευρά του, παρέμεινε στην τελευταία θέση της Super League 1, φθάνοντας τις τέσσερις ήττες σε έξι αγώνες.

Οι συνθέσεις στο ΠΑΟΚ – Βόλος

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης (77′ Νάσμπεργκ), Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ (65′ Οζντόεφ), Μουργκ, Τάισον (65′ Κωνσταντέλιας), Ζίβκοβιτς (65′ Ντεσπόντοφ), Σαμάτα (81′ Σαμάτα)

ΒΟΛΟΣ: Παπαδόπουλος, Άλχο (56′ Καλογερόπουλος), Λούνα, Ταχάτος, Τσοκάνης (80′ Ασλανίδης), Γκλάβτσιτς, Τρουιγέ (46′ Ενγκίν), Κόμπα (66′ Μωραϊτης), Κορνέτ, Μαχαίρας, Γκαρσία (66′ Μεταξάς)

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση