Η σχέση του Ζοσέ Μουρίνιο με τη Ρόμα πλησιάζει στο τέλος της – «Δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 14:17 Η σχέση του Ζοσέ Μουρίνιο με τη Ρόμα πλησιάζει στο τέλος της – «Δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του» (φωτο Reuters)

Η συμφωνία του «Special One» με τους «τζαλορόσι» λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Ρόμα και θα αποχωρήσει από τον σύλλογο το καλοκαίρι του 2024, σύμφωνα με αποκάλυψη του τηλεοπτικού δικτύου «Sky Sport Italia».

Η συμφωνία του Πορτογάλου τεχνικού με τους «τζαλορόσι» έχει ισχύ ως τις 30 Ιουνίου του 2024 και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, όχι μόνο δεν υπάρχουν συζητήσεις για την επέκταση της παραμονής του στο κλαμπ, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει και αμοιβαίο ενδιαφέρον, παρόλο που ο Μουρίνιο αναφέρει πως είναι χαρούμενος στην ομάδα της Serie A.

«Δεν θα υπάρξει ανανέωση μεταξύ Μουρίνιο και Ρόμα. Δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση σε εξέλιξη και δεν υπήρξε ποτέ. Θα φτάσει το φυσικό τέλος του συμβολαίου και στη συνέχεια τα μέρη θα χωρίσουν. Δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Τζανλούκα Ντι Μάρτσο γνωστός για τις αποκαλύψεις του που έχουν να κάνουν με τις μεταγραφές.

Ο 60χρονος τεχνικός οδήγησε τη Ρόμα στην κατάκτηση του Europa Conference League το 2022 και πέρυσι την έφτασε μέχρι τον τελικό του Europa League. Η διοίκηση αυτή τη σεζόν του έχει ζητήσει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της ομάδας στο επόμενο Champions League. Ωστόσο, έπειτα από οκτώ αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Serie A, η Ρόμα είναι 10η με 11 βαθμούς και ρεκόρ 3-2-3.

Αφότου ανέλαβε τη Ρόμα το 2021, ο Μουρίνιο είχε πολλές τριβές με τη διοίκηση εξαιτίας των απαιτήσεών του για μεταγραφές, αλλά και υπομονή. Το κλαμπ αντιλαμβανόταν το δύσκολο χαρακτήρα του, αλλά με τα αποτελέσματα να είναι θετικά έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε για να ικανοποιήσει τα αιτήματά του με σπουδαίες μεταγραφές όπως του Πάουλο Ντιμπάλα και του Τάμι Έιμπραχαμ, ενώ αυτή τη σεζόν πρόσθεσε και τον Ρομέλου Λουκάκου στο ρόστερ της.

Το μέλλον του

Όσο για το μέλλον του, ο Μουρίνιο αναμένεται να ακούσει προτάσεις από το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Άλλωστε, ομάδες από τη συγκεκριμένη χώρα τον ήθελαν και το καλοκαίρι και του πρόσφεραν αστρονομικά ποσά για να πει το «ναι», αλλά εκείνος ήταν αποφασισμένος να παραμείνει στην «Αιώνια Πόλη».

Το «Sky Sport Italia», όμως, δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να αποδεχθεί και κάποια πρόκληση να προπονήσει και πάλι ένα μεγάλο κλαμπ στην Ευρώπη, αφήνοντας ανοιχτό «παράθυρο» επιστροφής στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ τον λατρεύει – μάλιστα είναι ο μόνος προπονητής που… χωνεύει -, σε περίπτωση αποχώρησης του Κάρλο Αντσελότι με προορισμό την Εθνική Βραζιλίας με το τέλος της σεζόν.

Πηγή: Sky Sport Italia

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση