Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς: Ιστορικός πρώτος τίτλος για τα δυο αδέρφια στην Αμβέρσα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2023 17:33 Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς: Ιστορικός πρώτος τίτλος για τα δυο αδέρφια στην Αμβέρσα

Ανατροπή και ιστορική κούπα! Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς επικράτησαν των Αριέλ Μπεάρ (Ουρουγουάη) και Άνταμ Πάβλασεκ (Τσεχία) στον τελικό του European Open και κατέκτησαν τον πρώτο ATP τίτλο τους!

Τα αδέρφια, Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς επικράτησαν 2-1 σετ -με ανατροπή- των Μπεχάρ/Παβλάσεκ και κατέκτησαν το πρώτο τους τρόπαιο στο διπλό της Αμβέρσας!

Το ελληνικό δίδυμο έχασε το πρώτο σετ, αλλά βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα για το 1-1, ενώ στη συνέχεια πήρε και το σούπερ τάι μπρέικ και έφτασε στο τρόπαιο.

Αυτό είναι και το πρώτο κοινό τους τρόπαιο, με τον Στέφανο, πλέον, να προετοιμάζεται για τα ATP Finals, που θα διεξαχθούν σε λίγες ημέρες στο Τορίνο της Ιταλίας.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση