Ο Παναθηναϊκός πυροδοτεί τη βόμβα Κέντρικ Ναν

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023 14:30 Ο Παναθηναϊκός πυροδοτεί τη βόμβα Κέντρικ Ναν (φωτο reuters)

Μετά το διπλό επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να πυροδοτήσει τη βόμβα Κέντρικ Ναν. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον NBAερ γκαρντ (28 χρονών, 1.91 μέτρα) μέσω instagram.

Έτοιμος να πυροδοτήσει ακόμα μία μεταγραφική βόμβα είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram ότι το “τριφύλλι” συμφώνησε με τον Κέντρικ Ναν

“Δεν ξέρω αν γνωρίζετε το Ναν, το ινδικό ψωμί. Εμένα μου αρέσει ένα γλυκό το οποίο γίνεται από αυτό το ψωμί και είναι ινδικά pancakes φτιαγμένα από αυτό Ναν. Από σήμερα λοιπόν, ο αθλητής Ναν είναι μέλος της Παναθηναϊκής οικογένειας”, ανέφερε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Κέντρικ Ναν είναι ένας κόμπο γκαρντ. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο “1” όσο και στο “2”, έχοντας μεγάλο ταλέντο στο σκοράρισμα.

Στην καριέρα του στο NBA φόρεσε τις φανέλες των Μαϊάμι Χιτ (2019-2021), Λ.Α Λέικερς (2022/23) και Ουάσινγκτον Γουίζαρντς (2022/23), παίζοντας συνολικά σε 193 παιχνίδια (113 ως βασικός) έχοντας 12.1 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ μέσο όρο με 36.2% στα τρίποντα σε 24 λεπτά συμμετοχής.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση