Παναθηναϊκός: Δεκτή η κύρια παρέμβαση του τριφυλλιού, κανονικά θα συμμετάσχει στην έφεση του Ολυμπιακού

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 16:35 Παναθηναϊκός: Δεκτή η κύρια παρέμβαση του τριφυλλιού, κανονικά θα συμμετάσχει στην έφεση του Ολυμπιακού

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε να δεχθεί την κύρια παρέμβαση του Παναθηναϊκού, απορρίπτοντας έτσι το αίτημα του Ολυμπιακού, να μη παραβρεθούν οι “πράσινοι” στη διαδικασία της έφεσης των Πειραιωτών, για την υπόθεση του ντέρμπι “αιωνίων” που διεκόπη.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα συμμετάσχει κανονικά στην έφεση που άσκησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για την απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της Super League, σχετικά με την τιμωρία των “ερυθρολεύκων”, για όσα έγιναν στο πρόσφατο ντέρμπι “αιωνίων”, που διεκόπη μετά από πτώση κροτίδας και τον τραυματισμό του Χουάνκαρ.

Η πλευρά των Πειραιωτών ισχυρίστηκε στο ξεκίνημα της εκδίκασης της υπόθεσης ότι: «Δεν δημιουργείται μία δίκη μεταξύ δύο διαδίκων. Δεν υπάρχει κύρια δίκη μεταξύ δύο άλλων αλλά ένας πειθαρχικά ελεγχόμενος. Δεν υπάρχουν δύο, ένας μόνο ο Ολυμπιακός», και με αυτό τον ισχυρισμό ζήτησε να μην παραστεί καν στη διαδικασία ο Παναθηναϊκός κι όχι να κριθεί στο τέλος το αν θα γίνει δεκτή ή όχι η έφεσή του για την αρχικά απορριφθείσα κύρια παρέμβασή του.

«Δεν διαφωνούμε με τα γραφόμενα στο φύλλο αγώνα άρα τι ένσταση να κάνουμε. Αφορά δικό μας παιχνίδι και θα έπρεπε εξαρχής να είμαστε διάδικοι», απάντησε ο δικηγόρος του τριφυλλιού, κ. Βαγιάκος.

Μετά από μια μικρή διακοπή (άδειασε και η αίθουσα) ο πρόεδρος της Επιτροπής ανέφερε ότι δεν προβλέπεται να απορριφθεί από τώρα η έφεση του Παναθηναϊκού, άρα θα προχωρήσουν και οι περιπτώσεις!

Συνεπώς το αίτημα του Ολυμπιακού για αποβολή του Παναθηναϊκού, απορρίφθηκε και το “τριφύλλι” θα μιλήσει κανονικά στην διαδικασία ενώ η έφεση του (για την απόρριψη της κύριας παρέμβασής του στην εκδίκαση από το Πρωτοβάθμιο Μονομελής Πειθαρχικό Όργανο της Super League) θα κριθεί με το αποτέλεσμα! Εφόσον δικαιωθεί, τότε θα αποκτήσει δικαίωμα προσφυγής στο CAS.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση