Στέφανος Τσιτσιπάς – Κάρεν Χατσάνοφ 2-0: Τα highlights της πρόκρισης στα ημιτελικά του Paris Open

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 20:58 Στέφανος Τσιτσιπάς – Κάρεν Χατσάνοφ 2-0: Τα highlights της πρόκρισης στα ημιτελικά του Paris Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν είχε κανένα πρόβλημα να επιβληθεί του Κάρεν Χατσάνοφ με 2-0 σετ και να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Paris Masters.

Πραγματοποιώντας άλλη μία μεστή εμφάνιση, ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε με 2-0 τον Κάρεν Χατσάνοφ και προκρίθηκε πανηγυρικά στους ημιτελικούς του Paris Masters, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, όπου θ΄ αντιμετωπίσει τον πολύ φορμαρισμένο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Ο Τσιτσιπάς πέτυχε έτσι την 300ή νίκη στην καριέρα του στο ATP Tour, ανέβασε το ρεκόρ του απέναντι στον Χατσάνοφ σε 7-1, με τον τελευταίο να έχει μόλις μία νίκη στην τελευταία τους συνάντηση το περασμένο καλοκαίρι στο 1000άρι του Μαϊάμι.

Το Σάββατο (04/11) το νο6 της παγκόσμιας κατάταξης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον φορμαρισμένο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ο οποίος νωρίτερα επικράτησε με 2-1 σετ του Χούμπερτ Χουρκάτς, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση