Παναθηναϊκός: Ο αθλητικός εισαγγελέας θα διερευνήσει τις καταγγελίες του Γιάννη Αλαφούζου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 12:48 Παναθηναϊκός: Ο αθλητικός εισαγγελέας θα διερευνήσει τις καταγγελίες του Γιάννη Αλαφούζου

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος έχει κάνει λόγο για διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σε μία σειρά από συνεντεύξεις του και στο εξωτερικό, γεγονός που έχει κινητοποιήσει και την αθλητική δικαιοσύνη.

Ο Αλαφούζος έχει ήδη καταθέσει και στον Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αρμόδιο για θέματα αθλητισμού, Γιώργο Οικονόμου, ο οποίος και παρήγγειλε προκαταρκτική εξέταση με αφορμή τις δηλώσεις του ηγέτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός περί διαφθοράς στο ποδόσφαιρο.

Η προκαταρκτική εξέταση περνάει λοιπόν πια στα χέρια του αθλητικού εισαγγελέα, Κώστα Σπυρόπουλου και στο πλαίσιο αυτής, ο εισαγγελικός λειτουργός θα διερευνήσει αν έχουν τελεστεί αδικήματα παραβίασης της αθλητικής νομοθεσίας, όπως η χειραγώγηση αγώνων και η αθλητική βία, καθώς και διατάξεων του ποινικού κώδικα, όπως αυτή που αφορά στη δωροδοκία. Σύμφωνα με την παραγγελία του Οικονόμου, η προκαταρκτική εξέταση θα αρχίσει με πρώτο μάρτυρα τον Αλαφούζο.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση