Νόβακ Τζόκοβιτς - Γιανίκ Σίνερ 2-0: Ο Σέρβος κατέκτησε το ATP Finals

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 21:15 Νόβακ Τζόκοβιτς - Γιανίκ Σίνερ 2-0: Ο Σέρβος κατέκτησε το ATP Finals

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν ξανά επιβλητικός και με τη νίκη του 2-0 (6-3, 6-3) κόντρα στον Γιανίκ Σίνερ κατέκτησε για μία ακόμη φορά στην τεράστια καριέρα του, το ATP Finals.

Μετά την άνετη νίκη του κόντρα στον Κάρλος Αλκαράθ, ο Τζόκοβιτς δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα ούτε στον τελικό του ATP Finals, παίρνοντας ρεβάνς και για την ήττα στον πρώτο γύρο, κόντρα στον “γηπεδούχο” Σίνερ στο Τορίνο.

Ο Σέρβος θρύλος του τένις βρήκε νωρίς τα μπρέικ και στα δύο σετ και δεν “απειλήθηκε” ουσιαστικά ποτέ από τον Ιταλό αντίπαλό του, φθάνοντας εύκολα στην κατάκτηση του τίτλου. Ο “Νόλε” έκανε μπρέικ στο τέταρτο γκέιμ του πρώτου σετ και στο αρχικό γκέιμ του δεύτερου σετ, για να βρει ένα δεύτερο στο φινάλε και να “κλείσει” το παιχνίδι και το τουρνουά.

Ο Τζόκοβιτς κατέκτησε έτσι τον 7ο τίτλο του στο ATP Finals και ολοκλήρωσε ως Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και τη φετινή σεζόν στο τουρ, όντας και με τη… βούλα ο κορυφαίος τενίστας για το 2023.

Δείτε βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση